Arkadaşlar hosting konusunda daha yeniyim işe başlayalı 2 ay oldu ama insanlar nasıl parayı alıyolar ve sonra ilgilenmiyorlar onu anlamıyorum...Çok iyi bir başlangıç yapamadım çünkü ilk kiraladığım sunucu sürekli down oluyordu ve ben reboot isteği gönderip adamlar açana kadar yarım saat geçiyordu.Siteler kapalı kalıyordu.Bu arada aldığım yer equinix datacenter dı.Kesinlikle tavsiye etmem. müşterilerimi bir ay içerisinde zor idare ettimm ve hepsine kıyak geçtim elimden geleni yaptım bu arada çıkmak isteyen de oldu aldığım paranın tamamını geri ödedim...Sizce bu ilgisizliğin sebebi neden kaynaklanıyor.Çoğu kişi bu işi her ne kadar ki kolay olarak görsede makina kapandığında milletin üzüldüğünü duymak beni daha çok üzüyordu.Buradan hem bu işi yapmaya çalışan arkadaşlarıma hem de alacak arkadaşlarıma sölüyorum.Bu işte kendisini kanıtlamış kişilerle çalışın illaki firma olması gerekmez(firma olmak sadece 300-400 YTL maaliyet var).Gerekirse müşterileriyle görüşün öle alın artık bu dolandırıcılara bir son verelim ki dürüstçe satış yapacak arkadaşlarımız kalsın piyasada. Hepinize iyi çalışmalar diliyorum.İyi geceler