MKBTR adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
demo hacklenmiş.
/// adresine yönleniyor.müdahale edersen iyi olur kardeş.
Öncelikle uyarınız için çok teşekkür ederim. Ama ilk mesajımda da belirttiğim gibi verileri kayıt ederken alınan post verilerini güvenlik fonksiyonlarından geçirmedim. Nedeni ise direk klasör şifrelenmesi ile korunması. Dolayısıyla yönetici dışında kimse o klasöre giremez. Linklerin yayınlandığı link.php dosyasına ise birşey yapmaları mümkün değildir. Ama önceki mesajlarımda belirttiğim gibi bu konudada yenilik yapıyorum yeni sürümde. Klasör şifrelemesi yerine; yönetici hesabı olacak.

Ayrıca o arkadaşa(demoya meta tag yönlendirmesi ile yeni link kayıt açan) da yazayım içimde kalacak: Ben sahibinin güvenlik önlemi almadım klasör şifresi ile korunacak dediği bir demoyu hackleseydim oraya adımı(ya da nickimi) yazmaya utanırdım. Hadi kazayla yazdım, gider kendimi camdan atardım.

dj_acob adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
kaynak kodu kapalı scripti nasış guvenip kurayım ftp mi calar nerelere haber verir artı yaptıgın demo hacklenmis demekki haksız degilim eger kurup kullandıysam zehir olsun

-rep vermissin bende programı yazdım nede olsa aynı islevi goruyor bedava ve daha guvenli
-rep vermedim. Ben seninle yaptığım ticarete göre e-ticaret puanı verdim. Sen gelmişsin script kodları gizli diyerek e-ticaret vermişsin bu senin ticaret anlayışını belirtir. Zaten bundan sonra zaten senin gibilerle muhattap dahi olmam bu son yanıt mesajım. Zaten her bir script satışında bir kişi çıkar böyle....

Gelen özel mesajlar cevaplanmıştır. İlginiz için teşekkürler...