Benim odamda 2 demir var tavanda, Sıkıldığımda ipodumu alıp kafaüstü sarkınırım . Ayrıca düşünme yerim olarakta tanımlarım.Geçende gene yemekten sonra az beynime kan gitsin niyetine sarkınayım dedim.Sarkınırken aklıma bi fikir geldi.
"Sanal Hayvanını besle" adlı bişey.

Öncelikle süper bir grafiker arkadaş lazım.ve 3-5 tanede php programmer.Neden php derseniz.Yapılabileceklerden en uyumlu olarak gözüküyor.Ama .Net'te olabilir.
Kısaca proje şöyle;
Girip yeni üyelik açıyorsunuz.Çeşitli hayvanlar var attan,eşşeğe,kaplandan,kediye,köpekten,sincapa aklınıza ne gelirse.Bir hayvan seçiyorsunuz ve hayvan yumurtada oluyor.2 gün sonra yumurtadan cıkıyor.Tabi bu 2 gün boş durmuycak haycanın yumurta ısısı, yumurtadan cıkınca işte nerede olucak vs. bunları ayarlıyor.Hayvan yumurtadan cıkıyor ve adını koyuyorsunuz.sitedeki zaman normal zamandan 3 kat daha hızlı yani hayvanınız 1 hafta sonra ortalama 1 aylık olucak.

Daha sonra işte bu hayvanı tipini seçiyorsunuz.Çeşitli tipler olucak.Seçtikleriniz tiplere göre size giysiler , eşyalar acılıcak. Siz diğer bir işe giriyorsunuz ve para kazanarak hayvanınızı büyütmeye çalışıyorsunuz.Büyüdükçe gelişiyor büyüyor tabi Eğer 2-3 gün siteye girmediğinizde hayvanınız hasta oluyor ve doktor kemali cagiriyorsunuz(kemali attım). hemen tedavi olmuyor 1 hafta boyunca paşa gibi bakmanız lazım hayvanınıza ilaçlarını düzenli olarak içirmeniz fln.
1-2 yaşında olunca işte gezdirip, çiftleştirebiliyorsunuz diğer hayvanlar ile.Park gidip gezdirme,oynama, Eğer hayvanınız ölürse Hayvan mezarlığına gidiyor.Ve başka üyelik açsanız dahil gidip çicek bırakabılıyorsunuz mezarlığa
Kullanıcıyı sıkmamak için yeni haberlerde iletilmeli, İşte Kullanıcı giriyor diyor.
ahmet adlı üyenin köpeği butch, sizin kediniz mırnavı koşturdu ve çok korkuttu veya kediniz korkudan ağaça tırmandı itfaiyeyi arayın fln

Eet, Size mis gibi proje varmıdır böyle türkiyede ama iyi bir çalışma ile iyi bir grafiker ile , iyi programmerlar ile bu iş olmaz değil.Fikir orjinal,Yetenkli arkadaşlar bu işe el atarsa cepleri dolması garanti.