Bence fanatizmin her türlüsü zararlı.Ben futbolu çok severdim(hala severim) ve eskiden de fanatik derecesinde bir futbol taraftarıydım.Bu yapılan tartışmaları çok önceleri de yapıyorduk.Herkes takımını sonuna kadar korur,hiç bir hatasını kabul etmez sürekli karşısındakinin takımına laf atardı.Aynı şey şimdi de oluyor.Ama kimse kendi takımına toz konduramadığı için birşeyler hiç değişmiyor.Ortada neler dönüyor,hatta bizlerin de haberi var bu dönen şeylerden ama kimse kılını kıpırdatmıyor ve her yapılan şeyin üstü kapanıyor.Ben Fener haksız,Beşiktaş ve Galatasaray haklı demiyorum.Sadece Federasyonun haksız olduğunu düşünüyorum.Futbol üzerinde kötü oyunlar oynanıyor ve federasyon buna göz yumabiliyorsa belli bir güce kulüplerin de rant elde etme peşinde koşması normal.

Bütün kulüplerin taraftarları bu çirkinlikten rahatsız olup büyük bir tepki gösterdiği zaman futbolumuz temizlenecektir.Yoksa burada yapılan tartışmalar lafta kalmaktan öteye geçmeyecektir.Bunun yerine çözümleri tartışsak bence daha yapıcı olacak.