Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
nixconun tek avantajı fıyatı yoksa baska bır avantajı yok ama anlamadıgım ni.net nixconun bayısı ama ni.net in verdigi hizmetın 10 da 1 ını nixcon veremıyor ben buna aklım ermıyor nixcon ıyı gıdıyor ıyı gıdıyor ama oyle beklenmedık bır anda sorunlar baslıyorkı adamı bulastıgına bvın pısman edıyor bence kalıtelı hızmet ısteyen bır ınsan vede buyuk bır projeye gırısıp bundan umıt bekleyen ınsanlar nıxcon harıcı hangı datacenterda barındırılarsa sunucularını ıyı hızmet alırlar nıxconda barındırdıkları takdırde bır gun veya 1 ay ıyı hızmet alırlar sonra bır sorunla kasılasırlar makınelerı kapanır ınternet baglantısı kesılır ne bılım akla hayale gelmedık sorunlar cıkar bundan dolayı kesıntı yasarlar sonra bakarsın belırlı bır zaman sonra sorun duzelmıstır ama sorunlar duzelene kadar ınsanlara rezil olmussunuz bu ısı bırakma asamasına gelmıssınız o zamanda ıs ıstren gecmıs olur
Ayrıca anlamadıgım bır konu daha var forumlarda hep ucuz etın yahnısı olayından bahsedilir bence nixcon aynı mesele ucuz etın yahnısı ama yınede bakıyoruz ni.net.tr ye ni.net ise aynı fıyata ustun hızmet verıyor buda arada bazen cıkıyor denılıyor sunuda belırteyım ni.net.tr den yenı hızmet almaya basladım alalı 1 ay edıyor bence nıxconun bayısı olmasına ragmen nıxcona 100 basar tabı bu dusuncelerım 1 aydır calısıyorum bunun netıcesınde soyluıyorum su ana su dakıkaya kadar sorun yok