şimdi kimse gelipte burda bizim takımımız sütten çıkmış ak kaşık,bize karşı sürekli hatalar yapılıyor,biz şöyle uçarız böyle kaçarız,siz biz yendiğimiz her hafta birine b.k atarsanız diye bıdı bıdı yapmasın.

Bu 3 büyüklerin yöneticilerinin hepsi aynı zıkkım.Fenerbahçe'ye karşı hata yapılır,çıkar nihat özdemir saçma sapan konuşur,şu hakemi maçlarımızıda görmek istremiyoruz diye başlar.Ki birgün TRT1'de maç özetleri vardı Fener maçının özetini vermişler arkasına ben geldim.Nihat Özdemir'e bağlandılar hemen dedim şimdi hakeme sövecek.Aynen dediğim gibi oldu.Burada kendimi övmüyorum kesinlikle çünkü kimin ne durumda ne yapacağı belli artık.

Yukarıda saydığım aynı şeyler Galatasaray ve Beşiktaş içinde geçerlidir.Çıkar Demirören masaya yumruğumuzu vurmasını iyi biliriz der,Adnan Polat ayrı bir alemde zaten,saçma sapan konuşmaktan başka yaptığı birşey yok.

Madem haktan yanasınız rakibinize karşı hata yapılınca da çıkıp bağırın,kenidinizi komik duruma düşürün kardeşim.Sizin işiniz demeç vermek değil kulübü yönetmek.Buna göre davranın,milyonlarca kişi sizi izliyor.Çoğu saf arkadaşımızda örnek almaya çalışıyor sizi.

ekleme:Futbol hiçbir dönemde(fi tarihinden bahsetmiyorum) temiz oynanmamıştır.Her takımın şike ve türevi olaylara karıştığına adım gini eminim.Hatta Malatyaspor'a karşı oyun oynanarak küm düşürüldüğü resmi makalmlar tarafından ispatlanmıştır ve Malatyaspor'a 2 Milyon $ gibi bir sus payı verilerek olay örtpas edilmiş,hiçbir yaptırım uygulanmamıştır.Bu olay resmi kayıtlarda vardır.Araştırabilirsiniz.