macgunu adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Galatasaray elli tane yalan penaltidan gol atarken sesi çikmayanlar, Fenerbahçenin 2 sene boyunca 10-15 tane penaltisi çalinmazken sessiz kalanlar... bakiyorum aslan kesildiler bir hakem agir bir penalti karari verdi diye... Ben olsam o penaltiyi çalmazdim... ama bu Ümit Karan'in ortada temas yokken kendine çelme takilmis gibi penalti almasi gibi bir pozisyon degil yorum farkidir... Kayserili oyuncu Deividi itiyor o itme ile adam düser mi ya da penalti çalinir mi ise bir yorum farki...
GS'li ve BJK'li arkadaslar takimlarinin kötü oyunuyla ellerinden giden sampiyonlugun bedelini 40 yilda bir Fenerbahçe lehine sonuçlanan hakem hatalarina baglamayi biraksinlar...
2006 da Bülent Demirlek Türkiye Kupasi Finalinde hakemlik rezaletini sergilerken, 2007 de Selçuk Dereli yine BJK- FB maçinda bu sefer Türkiye Kupasi Yari Finalinde Fenerbahçeyi katlederken, 2008 de Cüneyt Çakir, yine Türkiye Kupasinda sahadaki topu alan oyuncuyu oyundan atip bir maçi katlederken... bugün hiç susmayan dilinizi mi yutmustunuz?
Fenerbahçe rakipleri ile yaptigi (Sivas, BJK, GS) tüm maçlari hiçbir saibeye yer vermeyecek maçlarda kazanmistir, bugün bulundugu liderlik de alacagi sampiyonluk da anasinin ak sütü gibi helaldir... Zaten Avrupada da oynadigi futbolla rakiplerin birkaç gömlek üstün bir takim oldugu asikarken sampiyon olmasi/olacak olmasi da sasirtici degildir... Çamur atip durmayin...
Bu yorumların üstüne daha konuşmasınlar artık.