Geçtiğimiz haftalarda bir emlak sitesi yaptırmak için denizweb izmir şubesine gittim.İlgili arkadaşlardan sadece hosting almak istediğimi söyledim ve 200 mb alan 58 ytl ye satın aldım.Faturası cebimde dışarı çıktım ve siteyi yapan arkadaşa hostingi satın aldığımı nsleri acilhost.com a yönlendirmesini söyledim.
NS ler yönlendiğinde arkadaş asp (Win) emlak yazılımını kurmak için benden panel istedi. Denizweb çalışanlara hem telefon açtım hem msn den hemde mail yoluyla ulaştım ve panele kendi sitelerinden ulaşabileceğini söyledi.Acilhost'tan gelen maili aynen arkadaşa ulaştırdım ve arkadaş db işlemi yapamadığını ve acilhost'tan yardım istememi söyledi.bende telefon açtım yardımcı olamadılar.ofise gittim,arkadaşın 10 dk telefon görüşmesini beklemedim işimin başına döndüm.(Webmaster arkadaşa acilhost'tan kendisinin destek istemesini söyledim,fakat acilhost çalışanları sadece fatura ismine destek verdiğini söyledi,yine aradım acilhostu arkadaş webmasterimiz ona yardımcı olun lütfen dedim.fakat bir cvp yine alamadım [msnden])
Neyse bunları anlatıyorum çünkü hizmetin ne kadar kalitesiz olduğunu anlatmak istedim.
Esas problem daha sonra geldi,
arkadaşlardan 5 gün sonra yardım gelince ben iyice kıllandım tabi, yine asp sitesi için db işlemi yapılamamıştı,Tekrar Denizweb ofisinin yolunu tuttum ve db işlemi için sadece sitede verilen formu doldurup bize o formu faxlayın dediler.Bende daha önce gidipte ofiste bulamadığım sonsuz host firmasına tekrar uğradım ve problemi anlattım. arkadaşlar kalitede sınır tanımıyorlar diye bi espiri yaptı
neyse en sonunda 1,5 haftada açtıramadığım emlak sitesini 2 günde açtırdım.İzmirde yada asp hosting satın almak istiyorsanız bunları göz önünde bulundurun. Plesk diye bir olay bazı büyük ( BÜYÜK ) firmalara ulaşmamış.
olan bana oldu
ne mi oldu.
emlak firması haklı olarak sitesinin ne zaman açılacağını soruyor. birde 58 yaptığım ödemenin idadesi yokmuş.
Sizce benim bu yaşadıklarım normalmi?. R10.net de o kadar firma varki geri ödeme ve destek garantisi veren.