Çarsamba gunu girdiğim il değerlendirmesinde okulumuzdan 6 bilişim projesi katıldı.İlde toplam 30 küsür bilişim projesi katıldı.Sonuçlar bugun canakkale.meb de acıklanmıs baktıgımda ise mansiyonluk almışım.Aslında sevinmeliğim ama diğer projeler sırf hazır oldukları belli.Jüri sorular soruyor herkese. Diyor Database'e baglantı kodlarını göster bi allahın kulu bulamadı.Diyor nasıl yaptın bunu.Bi allahın kulu anlatamıyor.Bana sordular nasıl yaptın nasıl resim koydun üyelere db baglantısını göster.Diyorum session ile profili tanımladım boylece her uye gırıs yaptıgında ad,id,profil,soyad session olarak kayıtlı olucaktır.Gerisi cok basıttır dedim.Db yolunu herseyı anlattım.Sadece bir kişi dısında diğer herkes anlamıyor.Oda ünide doc. flnmış.Sunumda bile herkes tık tık anlattı.Ben arkadasa devrettım pcyı o uyguluyor ben anlatıyorum Steve Jobs gibi bi anlatısım var.

Sonucları aşağıdaki resimden bakabılırsınız.
Benım zoruma giden Resimdeki 2. olan proje Şimdi sunum berbat.Sadece Slayt ile hazırlanmıs.Bence bişeyler oluyor bu işte ama hayırlısı artık bakalım.

Benım mansiyon değil 3. veya 2. olmam lazımdı.Çünkü ben bunu hakketmiştim.1. olmamı dersen seçerlerse oluruz

2. olana dikkat etmenızı ıstıyorum