Arkadaşlar siz sadece bize ulaşıp istediğiniz kişi sayısını söylüyorsunuz. Ülke önemli değil derseniz ben sizin sitenize ortalama 10 dakika içerisinde 1000 kişiyi 5$ a yollayabilirim. (Not: Bunlar kaliteli trafik. Bot vs. değil gerçek insanlar; Tıkları görünce anlarsınız). İstediğiniz trafik sayısı artarsa ücret ve süre de bu oranda artacaktır. Sistemlerim yeterli hızda çalışırlarsa 1 saat içerisinde sitenize 10.000 kişi sokamamam için hiçbir engelim bulunmamakta.
Eğer ben illa şu ülkeden trafik isterim derseniz; gerek bana yaptıracağınız domain ayarları, gerekse o ülkelerin trafiğinin kaliteli olması ve zor çekilmesi açısından fiyatlar değişebilir, onu da şimdiden belirteyim daha sonradan fiyat değişti olmasın.
Ayrıca söylemeden geçemeyeceğim; siz trafik aldıktan sonra makinanız bu kadar insanı kaldırmaz da kilitlenmeler donmalar yaşanırsa bunların sorumluluğunu ben almıyorum. Sitenize aynı anda 500 kişi girmeye çalışır. Ama siz sayacınızda sadece 150 görürsünüz bu tamamen sizin sitenizi host ettiğiniz makinanın band genişliğiyle alakalıdır, böyle bir durumda da zaten siteniz kilitlenecektir ve giriş duracaktır. Tekrar edeyim. Böyle bir durumda sorumluluk kabul etmiyorum. Zaten siz benden anlık 5000 veya 10.000 kişi isterseniz ben sizi bu tür konularda uyaracağımdır.
Başka sorularınız var ise Yardımcı olabilirim. Teşekkürler. İyi çalışmalar.