Site adresi : dizimaxi.com
Site için istenen fiyat : Teklif usulü satılacaktır.
Sitenin aylık getirisi: Site daha yeni açıldı 20 Mart açılış tarihi, ve geçen aydan bu güne kdr toplamda 13 gün oldu 15 USD kazandı. Günlük tık sayısı bazen 40 bazen ise 20dir. Günlük 1 dolar kesin kazanc sağlanabilir. Reklamlar daha iyi yerlere yerleştirilirse daha çok para alabilirsiniz.
Register : markum
Sitenin açılış tarihi: Mart 2008
Kategori, sitenin içeriği nedir: film, dizi
Günlük hit sayısı, kaynak link :
Extreme Pagerank değeri: 1
HEMEN AL : 200 YTL
Not : Sitede Arşivler bölümünde Ocak ve Şubat 2008 tarihleri yazmaktadır. Sitedeki bazı yazıları xml şeklinde topladıgım için bunlar yazıyor, bu sizi yanıltmasın. Film ve diziler ile ilgili bedava xml dosyalarından yararlandım. Sitedeki Yazıların % 85 i el emeğimdir. Diğer kalanı xml şeklindeki dosyalardan siteye aktarılmıştır.
Tekliflerinizi bekliyorum, Google 233 sayfa indexledi ve hiti 400 lere çıkardı. Hiti tamamen google'dandır. İndex 1,000 oldugunda hit 1k ve üstü olabileceğine inanıyorum.
Googledaki index sayısı şuanda 1,000 gösteriyor bundan önce kurdugum scriptinde indexleri mevcut. Onlar zamanla silinir, Eski scriptin indexlerinden olan bir hit değildir. Extremedende anlaşılabilir.
Sitede video yok denecek kadar azdır, normal bir film tanıtım sitesi ve dizi karışımı bir sitedir.
iyi forumlar