Bak, ben üslubumu korumaya çalışıyorum; ama sen çizgiyi aşıyorsun.
Öncelikle, bu başlıkta yazdığım ilk mesaja bak, hilelerin yarısından fazlasını kendim yazdım; geri kalan kısmı ise alıntı dedim. -ki sitenin bir bölümünde "youtube ve oyunsitesi adlı sitelere özel teşekkürler" yazdığını da görürsün.
Ben aptal mıyım da, oturup tek tek hile çeviriyorum? Ya da sen çok mu zekisin de, üç kuruşla benim emeğimi çalıyorsun? -ki ben sana "alıntıdır" yazarsan sorun olmaz dedim. Hala da öyle diyorum. Benim sitemden hile çekiyorsan, kaynağını belirtmekle yükümlüsün.
Ha bir de, "had" söz konusuysa, senden çok daha fazla söz hakkım vardır. Zira ben bu forum kurulduğundan beri buralardayım. Forumdakiler az buçuk da olsa beni tanır. 1-2 istisna dışında kimseyle "site" konusunda polemik yaşamadım, bunu da bilirler. O 1-2 istisna da senin gibilerdi. Sonuçta da haklı olduğum ıspatlandı ve o üyeler de hatasını kabullendi.
Hayır, benim anlamadığım; foruma gelip kısa sürede her şeyin hakimi olduğunuzu sanıyorsunuz. Asıl sen ve senin gibiler kim ki bana "haddim" konusunda ders veriyor? Konuştuğum şeylerin "boş ve saçma" olduğunu hangi merci belirliyor, bunu bana söyler misin?
Şunu bilmeni istiyorum, eğer benim sitemdeki içerikleri kopyalacak ve "alıntı" olduğunu belirtmeyeceksen; çok ciddiyim olayı hukuk aracılığıyla hallederiz. Başlıktaki tüm mesajların ekran görüntüsünü alıyorum. Hala ısrarla "kaynak belirtmeyeceğim" diyorsan, mahkeme salonunda selamlaşırız. Yapmadığım bir şey değil, bir dilekçelik işi var. Benim açımdan hiçbir problem olmaz. Ama sen bunu kaldıramayabilirsin.
Ciddi olmadığımı ve bu mesajı gözünü korkutmak için yazdığımı düşünüyorsan, yanlış yapıyorsun derim. Alıntı olmadığını belirtir, alenen sitemden hile kopyalacağını söylersen, işbu sebepten çok da rahat mahkemelik oluruz, kafanı yorma.
Sevgiler.