mg-web ya varya sana ne diyim Allah belanı versin diyorum en içten duygularımla!

Bir sözü vardır. Birşey biliyorsan konuş bilmiyorsan sus adam sansınlar.

Evrim teorisi = darwin demek değildir.

Darwin sadece bana göre bir çapulcu ve onun söylediklerine zaten şuanda agnostik,ateist ler dışında pek inanan yoktur.

Evrim vardır.İnsan evrimi de vardır. Sen evrimi darwinin ortaya çıkardığı sanıyorsan ve bu kadar mesaj yazılmış öyle olmadığını anlamadıysan ne diyim sana.

Güzel kitabımızı Kuran-i Kerim'i sen bence defalarca oku belki bazı şeyleri daha iyi anlarsın.
Kuran-i Kerim de sanmıyorumki insanlar toztan oluştu 1günde ve bu hale geldiğini yazsın.Herşey belli zamanla oluşuyor ve şuanda hala insan ve hayvanlar evrimleşiyor fakat bunu senin kafanla gözlemlemen çok zor.Zaten evrim öyle 1-2sene de olan birşey değil.En basiti dedene bak ve kendine bak.En basiti yüzündeki değişiklikleri görebilirsin.Kullandığın teknoloji zaten değişmiştir.Bu kültür evrimidir.Sen buna inanmıyorsun!

Son olarakta şunu söyliyim de belki seni tatmin eder.
Şuanda insan ve kültür evrimi ile araştırmalar yapan birçok prof. ile görüştüm ve konuştum.Bazıları dersime de geliyor

Ayrıca insanların yaratılışı konusu sadece kuran-i kerim de değil diğer dini kitaplarda da mevcut.

Herşeye dini karıştırmak zorunda değilsin.Özellikle darwini evrimi bulan adam olan sandığın ve birşey bilmediğin durumda.