seninle modlar ilgilenecek zaten cin olmadan adam çarpmaya çalışıyorsun aklın sıra yok kardeşin girmişte yok baban pazarlık yapmışta geçiceksiniz bunları anlaştıysak hemen başla denmiş mi denmiş resmide var istediğin kadar bir taraflarını yırt zaten en son mesajınıda da belli ne için takla attığın ve ayrıca kimle görüştüğümü bilmiyormuşun senin adresin olduğu için sen sorumlusun ben bilemem anan mı baban mı kardeşin mi nüfus kağıdının fotokopisini isteyecek halim yok saçma sapan konuşarak insanları yanıltma geçiceksin bunları şimdi aklın sıra on kişiyi birden oynamaya çalışıyorsun ve güya kardeşim diyerek ben ona fiyat araştırması yapıyordum dediği girmiş konuları hemen dediği özel mesajı tekrar koyuyorum.
ACİL LAZIM
ImageShack - Hosting :: 38119843vo1.jpg
35'e YAPARSAN
HEMEN BAŞLA
ImageShack - Hosting :: 88982099ka1.jpg
HEMEN BAŞLA DENİLİNCE BENDE 35'e ATTIM POSTLARI YUKARIDAKİ MESAJIMA DİKKATLE BAKIN
ImageShack - Hosting :: 64693017xs3.jpg
Yukarıda da söylediğim gibi adam başkalarınada iş vermeye çalışıyor belkide verdi bu arada, linkide burada ayın 25'i
https://www.r10.net/tasarim-logo-temp...ml#post1628785
ve ayrıca adamın kardeşi paşam maşam diye konuşuyor benimle ne hikmetse ben 18 yaşındayım sankide kendisi 25 yaşında gibi konuşuyor