Yedeklerinizden ben sorumlu değilim bunun bilincine varın bi kere + ben sadece hacklenen siteleri sildim.
Diğerleri duruyo dedim.Sizin 2 sitenize ücretsiz hesap açtım hiçbi karşılıkta beklemiyorum dedim sadece baktım herkez birilerine sponsor oluyo dedim millet kalkıpta orda burda ona buna ezilmesin sunucunun gücü yettiği kadar yardım ederim dedim ki nitekimde ettim.
Ama o bedavaya host verdiğim insanlar iyilik yaptıgımız insanlar kalkıpta ekmek yedikleri tası kirleticek kadar aşagılıklarmışki bunu yapmışlar.
Eğer silipte sizi yarı yolda bırakıcak olsaydım size haber vermeden 2 hesabınızıda silerdim.
Sence şimdi hangimiz magdur? Bi köpegin karnını doyuruyosun sonrada kalkıp seni ısırıyor.
tamam kardeş olan oldu biten bitti ben senden başka daha önceleri 3-4 arkadaşım danda sponsor host almıştım ama senin ki kadar kötü bir durumla karşılaşmadım herseferinde yedeğim elime geçmişti hani bir laf vardır si...miş tavuğun davası olmazmış ben ne dersem diyim durum değişmiyecek 5 senedir bu piyasadayım bilinçli yada bilinçsiz artık bilmiyorum sayende index de yedik ama bu bize bir ders olur inşallah bundan sonra insanları daha iyi seçeriz artık bu konuyuda burda kapatalım yolun acık olsun