donanimmerkezi
Alıntı
Bir dine mensupsan ve dininin kutsal kitabı yaratılış böyle böyle olmuştur diyorsa zaten ispata gerek kalmaz.
ispatlar reel verilerden oluşur.Bilim kavramının esaslarını reddedecek kadar aciz olmana üzüldüm.
Bu buysa doğrudur! <<=== böyle bir mantığa acaba hangi akla hizmet ederek sahip oluyorsun beni düşündürüyor ?
bLeedCry
Alıntı
Yıl ; 2008.
Evrim Teorisini Suyun kaldırma kuvveti ile eş değer tutabiliyorsan hala ne güzel.. Hiçbir resmi dayanağı olmayan , sadece yazılmış ve çizilmişlere sırf toplumun inançlarına muhalif olmak için inanmak garip..
Fakat herhalde şu ortamda bunu düşünebileceğini düşüneceğim en son insan sen olursun..
Kaynakları ile birlikte yarın gece sunarım sana..
Şu an için ciddi anlamda vaktim kısıtlı..
Dipnot : Hiçbir din , zümre , topluluk , kurum ya da kuruluşun resmi ya da gayri resmi mensubu değilim.
yazılmış çizilmişler saçmaysa, peki o dini kitapların da saçma olma ihtimali nedir bunu hesaplayabilme zekasına sahip olabilmen lazım...
okumadan araştırmadan yorum yapmayın, hala evrim i reddeden tek toplum Türkiye çünki.
evrim teorisi; kalıntılar ve eski ekonomik-toplum modellerinin ilk inşa edildiği dönemlere ait veriler ve sonrası içindir.
evrim teorisi, ilk insanların ve o insanların yaşam biçemlerini delillerle ortaya milyarlarca örnekle ortaya koymuştur.