MrManson adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
inanmayan yada sorgulayana ispatlayamaz
Evet , İnanıyorum ( Hiç kimsenin dinine bağlı kalmadan ) + sorguluyorum : Ama her halukarda mantığıma aykırı Evrim..

Sana bu akşam için belgeleri sunacağımdan bahsetmiştim , ne fırsatım oldu vatandaşlara dağıttığım kaynakları istemek için , ne de adam akıllı bi' nefes almaya zamanım.. Hafta içi normal standartların üzerinde bi' yoğunluk yaşıyorum.. Herneyse , çok uzun zaman önce ( Lise yıllarıma denk gelir ) araştırmıştım felsefe hocamın zoru ile.. O günden bugüne değişen bilimsel açıdan ciddi anlamda yanılgıya düştüğünü farkeden insanlar var..

Resmi ya da Gayri Resmi kabul etmek göreceli bi' olay mesela ben U.S.A bilim adamlarının kabul ettiği şeyi resmi sayabilirim ama bi' başkası İsveç'li bilim adamlarının kabul gördüğü şeyi resmi sayar.. Genel geçer birçok teoremde de bu böyledir..

Herneyse , hafta sonuna kadar dilersen kargo ile klasör yapıp ( özel mesaj ile msn bırak ya da ikamet adresini ) göndereyim.. Buraya girmeye kalksam elim kolum kopar.. Birçoğu lise yıllarından kalma anektodlar.. ( El yazısı.. )