Bu forumda markum.net'i öven bir kişiydim daha önceden. Ama ne olduysa markum bir anda değişdi. Demekki en az 2 sene çalışmadığın bir yerle burayı tavsiye ederim demeyeceksin.
İşte markum.net'in şikayet defteri kabarmaya başladı --->
ŞikayetVar Eft Onaylaması & Müşteri Memnuniyetsizliği[02 Nisan 2008, 18:36]
Yaklaşık 4-5 aydan beri markum.net'den domain alıyorum. Şimdiye kadar aldığım domainler hep geç onaylanırdı, ama ben pek sesimi çıkartmazdım.
Ama artık markum.net eskiden verdiği desteği tamamen yitirmiş. Önemli bir iş için 1 nisan 17:20 sıralarında bir domain sipariş ettim ve ödemeyi eft olarak gerçekleşdirdim, yarın domain elimde olur diye düşündüm ve ödeme bildiriminde bulundum. Ertesi gün domain panelime bakdığımda domain gelmemişdi. Yeniden bir ödeme bildirimi forumu doldurdum, 1 saat geçti üzerine yanılt yok. Sonradan ödeme işlemleri ile uğrasan mail sistemlerine mesaj gönderdim yanılt yok. Uzun bir ara geçti destek sistemlerine mail yazdım yine yanılt yok. Ve sitede 24 saat destek sistemimizde operatörler sizlerin sorunları ile ilgileniyor yazıyor. Gün bitti sipariş verdiğim süreden üzerine tam 25 saat geçti. Bu kadar sürede eft onayını yapamıyorlar ve müşteriye yanılt vermiyorlar. Webmaster arkadaşlara markum.net'in müşteri memnuniyeti bildirmek istedim.