Merhaba;
Evet siz de konu başlığındaki gibi "yeter artık, sıkıldım bunlardan" diyerek, hizmet aldığınız hosting/reseller/sunucu sağlayıcınızın bahanelerine tepki gösteriyorsanız, gelin sizi bu dertten kurtaralım, KAMPANYAlı bütçenize uygun 2 sunucu seçeneğinden birini (veya ikisini

) sağlayalım...
CEL2400-DELL
Intel® Celeron™ 2.4 GHZ
512MB DDR-RAM
80GB IDE-Harddisk
2000GB Trafik
49.95 EURO / Ay Kampanya Fiyatı: 34.95 EURO / Ay AMD2000-KW
AMD Athlon™ 2000+
1024MB DDR-RAM
1. Disk: 120GB IDE-Harddisk
2. Disk: 40GB IDE-Harddisk 3000GB Trafik 64.95 EURO / Ay Kampanya Fiyatı: 44.95 EURO / Ay
(Bu makine için DAHA BÜYÜK DİSK seçenekleri SÜRPRİZ! Alacak kişilerin şansına ne çıkarsa...

)
#
Stok sayısı 3'tür ve stoklar bittiği anda kampanya sona erecektir.(5 Nisan 23.59'da stoklar bitmemiş dahi olsa kampanya sona erecektir.) # Belirtilen fiyatlar Linux işletim sistemi için geçerli olup, ücretsiz olarak CentOS 4.4 , Debian ETCH, Debian Sarge, SuSe 9.3, Ubuntu 6.0.6.1 kurulumu yapılır.
#
İstendiği taktirde ek ücret ödenerek Windows 2003 Web Edition,
Windows 2003 Standart Edition ve
Windows 2003 Enterprise Edition kurdurulabilir.
#
Kontrol Panel olarak Directadmin,
cPanel veya Plesk kurulumu yapılmaktadır.
#
Sunucularda donanımsal problemler hariç destek hizmeti (managed) verilmemektedir.
#
İşletim Sistemi ve Kontrol Panel isteklerinizi, müşteri panelimizden siparişinizi geçerken ayarlayabilirsiniz.
#
Fiyatlarımıza %18 KDV dahil değildir. Siparişlerinizi Müşteri Paneli üzerinden sistemimize kayıt olduktan sonra geçebilirsiniz. Banka Hesaplarımıza Havale/EFT veya PAYPAL yöntemi ile çalışmaktayız, PTT yoluyla kesinlikle ödeme almamaktayız. Siparişlerini panel üzerinden geçen müşterilerimiz, ödeme yaptıktan sonra Ödeme departmanına bir ticket açarak ödeme yaptıklarını belirtirlerse, hesapları çok daha hızlı bir şekilde aktif edilecektir. Bize, sitemizdeki elektronik posta adreslerinden veya Müşteri Paneli üzerinden ulaşabilirsiniz...