Ferhat daha kendini ne kadar rezil edeceksin sen daha 2 gün önce host işini bırakıyorum dedin. Sağdan soldan reseller alıp host satıyorsun gel görki sitende decidet e kadar satmadığın yok.ki sitenin script ***** hementeslim.net müşterin, onunda script sen kurmussun oda varz

Ticaret yapmak istiyorsan önce kendine bir pirestij edin bilmediğin işi girme. Kolaysell le bir alışverişim yok fakat lisansız cpanel kullanıp kullanmadığını cpanel lin resmi sitesinden test etmek çok da zor değil. Ferat bence host satmayla debelenme senin kaldırabileceğin bir iş değil bu. Önce bir tostcuya git iş iste biraz orda cıraklık yap daha sonra tostcu falan aç emin ol daha başarılı olursun

daha referanslarına kendi siteni yazıyorsun

Bana geldin sitelerim sende barındırılmadığı halde ödeme istedin. Birşey elde edemeyince, geldin burda konu acıcam diye çalışanımızı tehtit ettin daha sonra geldin çalışanımızı karaladın. Makinalarımıza saldırdın..Görüyorumki şimdilerde kancayı başkasına takmıssın. Herkezle proplemlisin seninle proplemi olmayan birileri varmı r10 da senin ne mal olduğunu bilmeyen varmı r10 da... Bu çaban niye... Arkdaşlar bir çoğumuz bu kişinin nasıl biri olduğunu biliyor ama ben yinede söylim selam bile vermeyin kesinlikle uzak durulası biri..