Alıntı
- “Artık Fenerbahçe’nin dediği olmayacak. Yumruğumuzu masaya vuracağız.” (14 Nisan 2006)
Hala yapamadı bunu fener tekeli devam ediyor federasyon üzerinde. Diğer konuşmalarında çok büyük tutarsızlık göremiyorum her yöneticinin istediği şampiyon olmak kupa kaldırmaktır bu doğrultuda isteğini belirtmiş. Del bosque'nin gelmesi müthiş bir olaydı gidiş şekli ve sonrası pahalıya patladı ama olur öyle şeyler bazen klüpler futbolcuya yada teknik direktöre borçlanabiliyor zamanında dikkate almadıkları kontrat açıklarından dolayı..
Sivas maçına paf takımıyla çıkmama olayını o maçta takımına bile köstek olarak beşiktaş taraftarı en büyük protestosunu yapıp önde olduğumuz maçı sivas'a bir anlamda hediye ederek göstermiştir.. Bu olaya da en çok sinirlenme sebepleri de sanırım ezeli rakibimiz fenerbahçe'nin durumuna düşürülmemizdir paf takımıyla çıkıcaz diyip çıkamama olayından dolayıdır..
(not: kesinlikle tüpçüyü sevmiyorm ve istemiyorum ama istememe sebeplerim buradakiyle uyuşmuyor bunlar göz önüne konulmak istenenler bana göre)