Burda takım polemiğine girecek halim yok ama Fener benim gözümde bi türk takımı değildir.
İstanbulda olsam chealsea yı karşılamaya bende giderdim
Bunun ne Galatasaraylılıkla ve Ülke puanı ile bi alakası var çoğunluğu brezilya karması gibi sahaya çıkan bi takım benim ülkemin takımı olamaz .
Edit ---> Ahmet çakar a katılıyorum fener chealsea ile 10 maç yapsın 1 ini bile kazanamaz .
Düşüncene saygı duyuyorum ama bence çok yanlış düşünüyorsun. Brezilya karması olabilir ama o futbolcuların parasını verenler bizleriz( gerçi ben galatasaraylıyım, olsun sonuçta paralarını Türkler veriyor). Üstelik o takımın en iyi oyuncularından bazılarıda Türk, onları nasıl görmezden geliyorsunuz.
Bu takımın Türk takımı olması için sadece ismi yeter, isterse bütün oyuncuları yabancı olsun, adamları biz satın alıyoruz bizim kurduğumuz takımda oynuyorlar.
Gelen chealsea takımına bak, kaçtane oyuncusu ingiliz? peki ingilterede yada ispanyol takımlarındaki kaç oyuncu o ülke vatandaşı? Peki o takımın taraftarları yada senin gibi düşünen ve takımın taraftarı olmayanlar acaba sizin gibi bu takım "bizim değil" diyormu? kaçı rakip yabancı takımı destekliyor?
Chealsea takımını karşılamaya giden Galatasaray taraftarlarına gelince, bence onlar gerçek Galatasaraylı değil, çünkü şuan gerçek Galatasaray taraftarları maç saatini bekliyor, onlar böyle saçma şeylerle uğraşmaz onlar kaliteli bir maç seyredip Fenerbahçenin kazanmasını bekliyor.