merhaba arkadaşlar macromediada tasarımını kendim yapmış oldugum ve başlıkta belirttiğim gibi asp veya php ye uygun olarak düzenletircem.temayı görmeniz için aşadaki linke bakabirlisiniz.
Komik | Mizah | Komik Oyun | Komik Sesler | youtube | komik sözler | Komik Tv | Komedi | Eglence | Animasyon | Komik yazi | Komik Videolar | Komik Resimler | Komik Haber | msn, msn indir, oyunlar, hazir sms, haber, film, video, youtube
asp ve php mantıgını bilmiyorum. benim istediğim özellikler şunlardır.
resimleri ,videoları ,komik yazıları eklemek icin kontrol paneli
vermiş oldugum site örneğinde komik resimler kategorisinde resimin ismi ve her resimin ufaltılmış resmini eklicek ve tıkladıgımız zaman orjinal resmini ortalanmış şekilde göstercek . komik videolardada aynı yöntem kullanılcak ve embed kodunu ekliyeceğim
komik yazılarda ise konu başlıgı ve komik yazıyı yazdıktan sonra komik yazılar kategorisine ekliyecek.
resimlerde,videolarda,oyunlarda ve komik yazılarda o konuya kaç kere girildiğini yani hitini ekleme tarihini ve ismini gösterecek.
arkadaşlar şimdilik bu kadar inşallah anlatabilmişimdir. tekliflerinizi sunarsanız sevinirim.
pm atmayanız sadece konu altına mesajlarnızı yazınız.