SANET internet hizm. sakaryada yeni kurulmus bir dc gibi bisi sanırım. Bundan 1 hafta önce bir sunucu aldım. Saolsunlar ilk basta yani ödeme yapılana kadar iyi davrandılar. Daha sonra ücretten bir saat sonra teslim dediler 8 saat geç aldım sunucuyu. Daha sonra sunucu her tür sistemde Internal Server 500 hatası veriordu. Bunun icin düzeltmesini pach gerekli oldugunu ve bazı seylerin acılması gerektiğini söledik. Telle aradıktan sonra yaptıklarını sölediler. Daha sonra (30Dk) yeniden aynı hata vermeye basladı. Sonra aynı gün bi daha sunucu kapandı. 4 gun sonunda dedim en iyisi VPS verin bana 2 tane onları kullanayım dedim. Dedi 30 dk sonra hazır. 1 saat geçti 2 saat geçti 3 saat geçti yok. En sonunda msn den yazdım Ödemeyi geri alabilirmyiim die. Yine cvp yok dedim sanırım çalısıyor en iyisi msj cekim. msj cektim böle böle sanet yetkilisi Sercan beye msn bakarmısınz. Aradan 1,5 saat sonra bana msnde yazmıs sunucunuz hazır size mail attık diye
1. Olarak ben mail vermedim.
2. Olarak msn de o kadar saat bekledim
3. Olarak 4 gündür mağdurum ( Bunu bir kaç host firması arkadasım biliyor )

En sonunda Cuma aksamı dediler ödemeyi EFT ile yapacağımızdan pzrts. dediler. Bu gun öğlenden sonra aradım Sercan beyi böle böle. Ödeme olucaktı dedim. Tamm simdi muhasebeye sölüorum dediler.
Yine 1 - 2 saat bekledim. Bende o parayı bizim iş yeri icin alacapımdan EFTler 5 de kapadıgından bekliyorum ve söz verdim. Sonra bana demezmi ödemelerle ben ilgilenmiorum baska biri ilgilenior die istersen ara söle dedi. Suncunun parasını alırkene ama kendisi aldı. Neyse aradım. Durumumu belirttim , konusmaları musteriye olmicak sekilde bağırarak vs. Hem mağdur ediyorlar hemde suçlu hemde böle bir tepki. Allahtan babam 57. sinop noterliğinde oldugundan konusmaları teldeki mikrofonla cekip noter hzrnda kayıt ettirmistim. Parayı alamasaydım savcılıga hem fatura kesmemekten hemde geri ödeme yapmadıklarından savcılıga basvurucaktım. Lütfen dikkat edin.

Allahtan en sonunda anladılar mağduriyetimi ödemeyi geri yaptılar. Yinede oaln biten seylerden sonra teşkkür ediorum ama diğer webmaster ark. bilmeli durumu diye düşüyorum.