Yaklasik 30 dakika sizi yurt disindan aradim, durumu bizzat kendim aciklamaya calistim,
tvler.net 2008-01-03 yani Ocak 3 te süresi dolmus
Subat in 12 sinde ödeme yapiyorsunuz, domain adim uzamadi diyorsunuz, sizden silinme asamasina girmis domain icin 160$ lik ucret istenmis, biraz arastirin, neden istendigini ögrenisrisniz.
Asagida yazmis oldugunuz tickettan bir yazi bulunmakta eski ticketlarinizdada seviyesizce yazmisiniz, bilmenizi isterim ki davayi siz degil biz aciyoruz size,
Ayrica r10.net yönetiminede buradan ne yazikki haklarinda suc durusunda bulunacagimizi belirtmek istiyoruz,
Bunun gibi ne oldugu belli olmayan sirketleri haksiz gösteren yazilarin yayinlanmasina izin verip sirketlerin itibarini gercekci olmayan konularla zedeledigi icin gerekli mercilere basvuracagimizi belirtmek isteriz.
Son olarak Ankaraya acicagimiz ofisimize problem yasadigini idda eden sahsi davet ettgimizi, istedigi zaman gelebileceginide belirtmek isterim.
Müsterinin yazmis oldugu ticket tan alinti
" Þerefsiz herifler
cevap mý istiyonuzzz....
https://www.r10.net/domain/138418-tes...liklari-2.html
Bir ürün kayýp edildi ise bile maksimum ürün bedelinin 2 katýný geçmemek üzere cezalý iþlem yapýlabilir. Ziktirin gidin *** 160$ mýþþþ. Götünüzden mi uyduruyorsunuz bu rakamlarý yok almayý bilmediðiniz için böle rakamlar istiyorsunuz.
Savcýlýða verdim siz suyunuz ýsýndý..."