İyi de zaten amaç ön sıralara çıkmak olduğu için o kelimenin vurgulanması gerekir.Eğer benim yaptığım siteyi kastediyorsaan ben spam olabilecek bir şekilde yapmadım sayfayı.Turnuva hakkında Türkçe açıklama ve kazanan webmasterlara verilecek ödül miktarlarını belirttim.Ayrıca dikkatinizi çekmek isterim.Forumdan donanimmerkezi.com adlı arkadaşımız şu anda Google'da ilk sayfada bir beşinci bir dördüncü bir üçüncü oluyor.Ve onunda içeriği yok.Ama güzel seo yapmış.Amaç da seo yapmak olduğuna göre başarısından ötürü arkadaşımızı da tebrik ederim.

İnşallah birinci olur ve ödülü Türkler adına alır.Bizde şansımızı deniyoruz ama artık ne olur bilemem.
advertiser seni kasdetmedim, hatta hiç kimseyi kasdetmedim, sadece SEO demek anahtar kelimeleri serpiştirmek demek değil demek istedim... donanimmerkezi 1. sayfada değil 6 sayfada , sen Google da Türkçe sonuçlara bakıyorsun, Google ana sayfadan TERCİHLER e tıkla , Google tavsiye ve mesajlarını bu dilde göster: bölümünde ingilizce seç , Arama dili olarak da Herhangi bir dildeki siteleri ara butonunu işaretle ondan sonra sonuçlara bak..
Ödülü bir Türk webmasterin kazanmasını ben de senin kadar isterim

)
Şu an birinci olan sitenin ana sayfasından bir Türk'ün sitesi için yorum yapılmış, yorum yapılmaya değer gördüklerine göre demek ki bu imkansız da değil..