3. sezon 13 de bitti bildiğim kadarıyla
2. sezon 22 bölüm
1. sezon 22 bölüm ama total 50-55 bölüm filan var x 50dk baya boş vaktimiz varmış ki izlemişiz ha
Vize haftası olan bi üniversite öğrencisinin boş vakti bol oluyor malesef hocam
hayııııııııııır istesede micheal & lincolnü öldüremez elleirnde değiller orda kesinlikle kasıt var gibi geldi. çocuk altınıda çiziyor elinde tek ben varım sanırım sara öldü de diyor. bölümün numarasını bilsem tekrar izlicemde. neyse bence kesinlikle orda mesaj veriyor yönetmen sara nın yaşadığına dair.
ayrıca bu dizinin bi özelliği olacakları çok küçük ipuçlarıyla herkesin anlayamacayağı biçimde veriyor. ben buna karar verdim. eski bölümleri izleyrek anlaşılır. bence daha çook ipucu vermişlerdir o kadar heycanlıki ne izlediğimixi unutuyourz

yinede yanılıyor olabilirim. bu arada yeni bölümlerin planlanandan erken çekilecğini duydum
bende isterim Sarah yaşasn da sanmıyorum

gerçi yaşıyo olsa bile inandırcak bi fikri vardır senaristin vay anasını yaşıyomş harbiden dedirtir ben o senarist de o ışığı gördüm

evet o konuda çok haklısın gelişmeler hakkında hep ipuçları veriyor dizi, lakin o heycanla anlaşılmıyor bi bölümü 2 defa izleyince farkediliyor
şu S4 de TR de hapishane muhabbeti geyik mi yahu sölesenize