dizi nezamandır pc de duruyordu şuana kadar olan bölümleri izlicem izlicem diye diye kaldı öyle

28 mart gecesi bi başladım şuan itibarıyla S3E13 bitti hehe kalkamadım başından bir türlü haydaaa şimdi nolacak acaba diyerek
Sucre evet hakikatten çok delikanlı adam bi şekilde kurtulup şu melez sevgilisine dönmesi lazm

Sarah Tancredi dönerse zırvalamış olurlar bence.. orda hepsini öldürün den kastı michael burrows LJ bunları kastediyor bence..
dizi nasıl devam eder kaç bölüm/sezon daha sürer bilnmez ama biran önce çekilse yeni bölümler iyi olcak

bide şu TR de bi hapsane demişsiniz, bu geyik mi ciddi mi

[konuduşı]
Kurtlar Vadisi ne de laf atmamak gerekir diye düşünüyorum. Sonuçta oda büyük bir yapımdır, izleyeni seveni PB kadar olmasada fazladır.. öte yandan sanıldığı gibi insanlara asmayı kesmeyi öven bi mafya dizisi değildir.
[/Konudışı]
hayııııııııııır istesede micheal & lincolnü öldüremez elleirnde değiller orda kesinlikle kasıt var gibi geldi. çocuk altınıda çiziyor elinde tek ben varım sanırım sara öldü de diyor. bölümün numarasını bilsem tekrar izlicemde. neyse bence kesinlikle orda mesaj veriyor yönetmen sara nın yaşadığına dair.
ayrıca bu dizinin bi özelliği olacakları çok küçük ipuçlarıyla herkesin anlayamacayağı biçimde veriyor. ben buna karar verdim. eski bölümleri izleyrek anlaşılır. bence daha çook ipucu vermişlerdir o kadar heycanlıki ne izlediğimixi unutuyourz
yinede yanılıyor olabilirim. bu arada yeni bölümlerin planlanandan erken çekilecğini duydum