Google 66.249.66.173 Mozilla/5.0 (compatible; Googlebot/2.1; +
Webmaster Forum... 31/03/2008 06:07 77
ben bu google boot'tan bir şey anlamadim site haritasını 2 hafta göndermiştim günde bir iki defa geliyordu bazen hiç, ama bu gun bot yağıyor neredense siteden çıkmaz oldu ama sitenin genel hitti çok az bende anlamadim nedendir, sitem yaklaşık 5 aylık, ama aynı aylarda bir somee den free site almıştım aynı konular orada da var benim bu paralı aldığım sitede ise daha çok index var ama o free sitenin günlük tekil hitti 6000 ama benim bu site ise sinek avlıyor günlük nereden bakarsan 50 den yukarı çıkmıyor sebebi nedendir, free site asp den yazılmış ama benim bu site php html css rss ne derseniz var içinde ama bir türlü hitti çoğaltamadım sebebleri nedendir ? birde bu botların çok gelmesi ne iştir ?
siteme google altavista alexa yahoo gibi sitelerin linkini koydum aradan iki saat geçmeden
domain.com - Get online with a domain name and web hosting alanından daha fazla sonuç » google;'de görünmeye başladı sizce gidip free siteyemi önem versem ? ama free sitenin google da indexsi 100 den yukarı değil com lu sitem ise 3740 felan bu nedendir ? istatikler yalan atmiyor kendi elimle yazdim