TheWebmaster adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bence şuan için 25 YTL ederler.

Neden diyeceksin ,

q y x gibi harfler yok ancak z var. O saydığın 3 harfin yanında z 'de var

Ayrıca ;

Böyle birşey olmayacak büyük bir ihtimalle. Güzel domainler doldukça , farklı uzantılara yönelecek herkes.

gkwlzbn.com , 50 sene sonra elinde olsa ne işe yarar

Satmak bişey kazandırmaz , beklet elinde sen o domainleri en azından bikaç sene..

Gelecekte iyi birşeyler edecektir

Kolay gelsin.
kardes bana bul z ile baslayan 4 harfli domain icinde z x w olun hemen alayim 25 ytl gercekten diyorum hemen alirim ...

ya gercekten domain piyasasini izliyormusunuz yoksa oyle kafadan mi salliyorsunuz bu fiyatlari?

arkadaslar
1-sedo
2-pool
3-godaddy
ve bir suru acik artirma siteleri var lutfen oralara bi bakin ilk once acik arttirmadaki 4 harfli dmainlere bakin z ile baslayan benim aldigim domainler 40 dolardan asagiya imkansiz sen 25 ytl hahaha dedim ya bulursun hemen alayim isterse 50 tane olsun alayim hemen

5-forumlari gezin digitilpolin ve buna benzer bir kac tane webaster forumlari var yabanci dilde buralara da bir bakin acik artirma ile satiyorlar 4 harli z x w ile baslayan dominler 40 dolar altinda yuzde 5 ihtimal cok zor bulusunuz lutfen piyasaya bakalim

ama sana saygi duyuyorum belki turkiyemizde 25 ytl dir bunu piyasasi ama yabanci sitelerde fiyat bu dedim ya vallahi varsa eliizde hemen alirim 25 ytl satarim 45 50 dolara guzel is vallaha