Diğer arkadaş bilmiyorum ama ben kesinlikle özel mesaj atmayın yazınızı görmedim. Gözümden kaçmış ( "öm atmayın" çok uzun ve büyük bir şey değil gözden kaçabilir )
Mesajınızı düzenlemeden önce yazmıştınız. Tamam haklıydınız. Ama size özel mesaj atanları deşifre edeceksiniz diye bir şart yok değil mi? 2 özel mesaj gelmiş koca r10dan. Ve 2kişinin gözünden kaçması büyük birşey değil sanırım.
Sadece özel mesaj atmayın dediğim halde atıyorlar deseniz tamam. Ama buraya yazmanız şart değildi.
Neyse hayırlı olsun. Biz veya adımhost fark etmez. Hasan bilir.
Tekrar hayırlı olsun. ve ÖZEL MESAJ ATTIĞIM İÇİN ÇOK ÖZÜR DİLİYORUM!
Saygılar.
Özel mesaj atmayın dememe rağmen atana arkadaşlara kesinlikle cevap vermiyorum. Bunun dışında buraya yazan herkese teşekkür ediyorum. Adımhost'tan almaya karar verdim.
Mesajımı okumadan özel mesaj atanlar:
Vbb
10 GB alan
250 gb bw
Domain ve diğer özlkler sınırsız
Aylık 30 ytl+kdv
Resmi firmayız. Faaliyet belgemiz mevcuttur.
Firma Bilgileri:
https://www.r10.net/vergi-levhasi-ola...izmetleri.html
Saygılar,
Butur Bilişim ve İnternet Hizmetleri adına,
Veysel Burak Butur
msn ve mail:
destek@butur.net
buraxlee
Merhaba dostum.Elimde tertemiz hiç kapanmamış sunucu var. içinde fazla site yok.Sadece kendi sitelerimiz var. . Biz firma degiliz kişisel şahsı server sunucu. ve 10 gb web alanı ve 250 GB AYLIK TRAFIK sana verebiliriz. Aylık 45 ytl fiyatı olur.denersin verirsin yada ayarlarız alan sorunu oılmaz... Dedigim gibi firma degiliz şahsı bir sunucu ve çok hızlı. neden dersen makıne sıfır.
Bence ilk ay dene 1 sorun olursa hemen bırak.Dene ve gör diyorum başka bişey demıyorum. İstanbulda sunucu gayet hızlı ve nixconda.Bence düşün çünkü 4-5 arkadaşa reseller satıp sunucuyu öyle kullanıcaz satış olmıcak. neden dersen sunucuyu yormaması ve hızlı olması açısından.Neden satıyorsun dersen tek başına sunucu bikaç siteye fazla geliyor.Sadece 1 ay dene ve gör diyorum birşey kaybetmezsin.memnun olacaksın.Çünkü şahsi makıne oldugu için ve hosting firması olmadıgımız için hep destek görürsün msnden .Lütfen cevabını ve fikirlerini beklıyorum.makine lınux dur.

zuperboy92
Merhabalar
İsterseniz Reseller İsterseniz Host olarak karşılayabiliriz
10 GB Web Alan
300 Gb Trafik
EK Özellikler Limitsiz
TR / TEKLAN
[/b]
Almanya / Netdirekt
Fethiye Host (google "host" kelimesi ilk sayfa)
Index of / (yeni ismimiz)
İletişim Bilgileri
MSN :
micromaster34@hotmail.com
E-Mail :bilgi@fethiyehost.com
İyi Günler İyi Akşamlar Saygılar..