SCTSEO'ya ne zamandır bir şeyler yazmıyordum, e-ticaret ile ilgili bir şeyler çıtlatayım diyordum. Bakayım site ne alemde diye aranırken şöyle bir yoruma denk geldim, adam toptan hazımsız bir şeymiş. Şaşırdım, kimdir necidir bilmem, radmin nickiyle yazmış bir de ezik.

Alıntı
radmin dedi ki...
27 Şubat 2008 Çarşamba 16:43
birkaç wepmastırcık söliyim bende sctseo kendini çok üstün seocu sanar hiçbişeyden anlamaz, sabqces kendini o kadar büyüttü ki iyiki bi ikinci oldu. nasıl olduğunu da cümle alem biliyor yani yaptığı spamları bide onları övercesine bymst e saldırdı ama bymst biliyordu çamur a bulaşılmaması gerektiğini iyi oldu bu sabqces e! 3. kendini büyük seocu sanan deli_dana daha iki gün önce seo nedir dediğini bakın eski mejsalarına da bulun bi de trwm açmış yazık ya üyesi var mı o forumu :d başka başka leet le rnmks ı da unutmamak lazım hiçbişey beceremezler sağdan soldan buldukları makalelerle ilah olurlar biri zaten ads kralıyım diye geçinir ama ads'dan günlük 25$ kazanan adam nasıl aylık tek bir ödeme fahi almaz bilinmez :d böyle say say bitmez ..