Arkadaslar sistemi oturttugunuzda COK IYI BIR GELIR sagliyor. Siteye uye olup sitedeki reklamlara tikliyoruz (Surf Ads bolumunden) Tiklanan her reklam karsiliginda size 1 cent veriyor. Kulaga cok az gibi gelebilir. Ama isin guzel tarafi sizin uye yaptiklarinizin da tiklamalarindan 1 cent kazaniyorsunuz. Sitede soyle bir ornek var :

Her gun 10 reklama tiklarsaniz = 0.10$
25 alt uyeniz her gun 10 reklama tiklarsa = 2.5$
Haftalik kazanciniz = 17.50$
Aylik kazanciniz = 70$

Gordugunuz gibi 25 alt uye ile aylik iyi bir gelir elde edilebiliyor.Minimum odeme 10$ ama site her gecen gun buyuyor ve uyelerin isteklerini dikkate alarak yeni odeme sekilleri belirleyebilirler.

Dun ilk odememi aldim isterseniz resimde gonderebilirim yani

Sizden tek ricam benim ref imle uye olmaniz.Boylece hic bisey kaybetmiyorsunuz sadece bana bi tessekur seklinde destek oluyorsunuz.Ama ben yinede secimi size birakiyorum:
1)Refli link:Bux.to | .view .click .make money
2)Refsiz link:Bux.to | .view .click .make money
Ha bu arada uye olurken Alertpay kismina alert pay e-mailinizi yazmalisiniz yani iste paypala benzer bisey.Bunun icin kredi kartiniz olmasi gerek.Ama yok ben once parami biriktiriyimde sonra bankadan bi kredi karti cikartir yada bi akrabayinkine yollatirim diyorsaniz o kisima sizin e-mailinizi yazin boyle bi alert pay uyeliginiz olmasada.Nasil olsa ileride onu degistirebiliyorsunuz.Hadi iyi kazanclar!!!
Soru ve yardim:raycho_bad_boy@hotmail.com