jxc adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Penaltı hangi pozisyonda vardı daha çıkartamadım
Taçtan gelmiş falan diyorsun, o top döndü dolaştı yine beşiktaş kaptırdı gol oldu eğer kaptırmayıpta siz atsaydınız aynı şeyimi söylerdiniz.
Bakinin kırmızılık pozisyonu var onda neden çıkartmadı kırmızı ,kazımın ceza sahasında yerde kaldığı pozisyonda da bakiye faul yapmış sesimiz çıkmadı,ayrıca maçta 8 dklık bi duraklama son yıllarda görmedim..
Sonuç olarak iyi oynayan taraf bizdik ve yendik.
Maç bjk nin sahasındaydı ama ev sahibi gibi oynayan bizdik bence siz bunu bikere tartışın koca maçta 2 pozisyonunz var
İlkönce şundan başlıyım güzel kardeşim, Bir kere Alex sadece kendi başına 2. yarı 8 dakka yerde yattı inkar etmeyin!Bunun haricinde duran dakikalar sayılmadı bile. Dikkatli izlemediğiniz maçı burda savunmayın. Ayrıca tamam Baki diyelim ki kırmızı kart görebilirdi, Ya Kazımın Bakiye yaptıkları neydi ? Bunları geçelim bu tür fauller günümüzün İtalyasında İspanyasında her zaman yapılıyor sarı bile çıkmıyor. He iyi bir kontra atak futbol oynadığınızı kabul ediyorum. Ayrıca bizimde hem hakemleri hemde fb yi yenicek futbolu oynamadığımızıda kabul ediyorum. Ama 2 tane yüzde yüzlük elle oynanan pozisyonuda siz kabul edin be kardeşim. Bu kadarda pozisyonlara bakarken kör olmayın.