ARKaDaS adlı üyeden alıntı:
Directi önceden reseller'ler için bedava kayıt yapıyordu. Şimdi ise 75 YTL istiyormuş. Kredi kartı ile ödeme çok uğraştırıyor bildigim kadarı ile. En iyi yol paypal ile ödeme yapmak-ki bende en çok bu özelliğini seviyorum. .info domainler yıl sonuna kadar 1.11 $. Directiye kaydolmayı becerebilirsen, domainlerini başka bir hesaba taşımak tamamen bedava ve çok kolay. Kaydını tamamladıktan sonra anlatırım bu konuyu. Çok basit zaten. Ayrıca kesinlikle birisinin alt bayii olmanızı tavsiye etmem. http://www.directi.com/resellers/signup/ adresinden "Reseller Signup Form" linkine tıklayarak üye olabilirsin. Bu 75 YTL olayını bana birisi söylemişti. Emin değilim öyle olduğundan.
ben söylemiştim dostum

Sn serdar ,tebrik ederiz..

Bayilik Başvurunuz kabul edilmiştir. Ancak Bayi hesabınız henüz aktif değildir. DirectI ile Bayilik hesabınızı aktif duruma getirmek için aşağıdaki işlemleri tamamlamalınız gerekmektedir.



1.Login to your Reseller Interface using the details below

URL: http://manage.directi.com/reseller
Kullanıcı Adı:xxxxx@xxxxx.com
Şifre:

2. Giriş Yaptıktan sonra, "Hesabım -> Kredi Yükle" seçin.

3. Hesabınıza 75.0 TRL eklemek için talimatları takip edin

Yukarıdaki işlemleri tamamlar tamalamaz Bayi Hesabınız aktif olacaktır.

Herhangi bir sorun ile karşılaştığınızda bu e-Postayı yanıtlayarak bizim ile irtibata geçebilirisiniz.

Support
For any support with respect to your relationship with us you can always contact us directly using the following Information

Technical Support:
Tech Support URL: http://support.directi.com

Sales Contact:
Email Address: sales@directi.com
Tel: +91.2256797500
Fax: +91.2256797508

Billing Contact:
Email Address: billing@directi.com
Tel: +91.2256797500
Fax: +91.2256797508


Regards,