Arkadaşlar reseller paketlerinde tekrar indirime gittim.
0.5GB ALAN 10GB BandWidth Her şey sınırsız Reseller : Aylık 5$
1GB ALAN 20GB BandWidth Her şey sınırsız Reseller : Aylık 10$
3GB ALAN 50GB BandWidth Her şey sınırsız Reseller : Aylık 15$
5GB ALAN 100GB BandWidth Her şey sınırsız Reseller : Aylık 25$
10GB ALAN 250GB BandWidth Her şey sınırsız Reseller : Aylık 50$
20GB ALAN 350GB BandWidth Her şey sınırsız Reseller : Aylık 80$
Ödemelerde paypal geçerlidir.
Her şey sınırsız ile anlatılmak istenen mail,ftp,sql vs. gibi özelliklerdir. Tek sınırlamanız alanınız ve bandınızdır.
Reseller'lar Amerika Chicago FutureHost da bulunan VPS im üzerinde bulunmaktadır.
Makina Özellikleri:
VPS virtuozzo altında oluşturulmuştur.
Processor #1 Vendor: GenuineIntelProcessor #1 Name: Intel(R) Xeon(R) CPU 5140 @ 2.33GHzProcessor #1 speed: 2327.472 MHzProcessor #1 cache size: 4096 KB
Processor #2 Vendor: GenuineIntelProcessor #2 Name: Intel(R) Xeon(R) CPU 5140 @ 2.33GHzProcessor #2 speed: 2327.472 MHzProcessor #2 cache size: 4096 KB
Processor #3 Vendor: GenuineIntelProcessor #3 Name: Intel(R) Xeon(R) CPU 5140 @ 2.33GHzProcessor #3 speed: 2327.472
MHzProcessor #3 cache size: 4096 KB
Processor #4 Vendor: GenuineIntelProcessor #4 Name: Intel(R) Xeon(R) CPU 5140 @ 2.33GHzProcessor #4 speed: 2327.472 MHzProcessor #4 cache size: 4096 KB
4 adet Intel(R) Xeon(R) CPU 5140 @ 2.33GHz işlemcinin tamamı kullanıma dahildir.
İşletim sistemi : Centos Enterprise 5
Yönetim Paneli : Cpanel/WHM
Gerekli tüm apache modulleri, gerekli gördüğüm stabilizasyon, optimizasyon, güvenlik modulleri kuruludur. Ayrıca ihtiyacınız olan ek her program istediğiniz anda kurulacaktır. (Eksik bir şey olduğunu düşünmüyorum, ola ki olursa diye yazıyorum.)
Her konuda Teknik Destek Verilmektedir. Kesinti ve sorun yaşamayacağınızı temenni ederim. Aklınıza takılan her türlü soruyu msn yoluyla ulaşarak sorabilirsiniz.
Ayrıca TR den de iki adet SUNUCU(Dedicated Server) kiralamış bulunmaktayım. Sorulacak soruyu tahmin ettiğimden hemen cevabını vereyim. Amerika ile ilgili özel işlerim bulunduğundan ve bazı müşterilerimin de özel Amerika isteklerini gözeterek Amerika'dan VPS sahibiyim. Amerika'daki ihtiyaçlarımı VPS giderdiği için Dedicated'a ihtiyacım olmadığı için Amerika'dan Dedicated Server kullanmıyorum.
TR de kiraladığım sunucularım henüz kullanıma hazır değildir. Üzerindeki teknik çalışmalar(optimizasyon,stabilizasyon,güvenlik ayarları) devam etmektedir. Kiralanan sunucuların amacı Virtuozzo kullanılarak bölümlendirme yapmak ve VPS hizmeti vermektir. Gerekli düzenlemeler ve lisans alımları tamamlandığında (Cpanel/Virtuozzo) VPS ler hizmetinize sunulacaktır. Yardımlarından dolayı Ni-Osman Osman beye teşekkür ediyorum.
Ayrıca TR deki makinalar hazır olduğunda Amerika makinasındaki isteyen müşteriler hiçbir ücret talep edilmeden ve fiyatlar aynı kalmak suretiyle TR makinamıza transfer edileceklerdir.
Herkese iyi çalışmalar dilerim.
Örnek siteler:
DeneyimNet | İnternet Hizmetleri ,
CihaN ,
Turkiye'nin en buyuk video sitesi - video izle video seyret bedava video seyret video seyret youtube izle , ve daha onlarcası - Bu VPS üzerinde bulunmaktadır.
Cihan Çulha - MCP MCDST MCSA MCSE MCT
DeneyimNet | İnternet Hizmetleri - Sistem Yöneticisi