Ni-Osman adlı üyeden alıntı:
Haftada 4 gün açık sa 2 gün kapalı
Yeni hizmet aldığınızda 1-2 ay sizinle ilgilenirler sonra ilgilenmezler
Download hızı upload hızı 100kbps yi geçmez
1gün ödeme yapılmadığında sorgusuz sualsiz makineniz kapatılır
Telefonlara cevap vermezler destek alamazsınız
Ticket yazarsınız 1 hafta sonra cevap gelir
Bir kere bunu söyleyen adam acaba kim? Yani bunları orataya atan kim? Aslında belli az-çok. Ya bir DC ya da başka bir hosting firması. Kimseye yönelik bir lafım yok. Şu dedi veya bu dedi diyemem ama bu işlerin içinde olmayan bir adam böyle dedikoduları ortaya atmaz fantazi olsun diye herhalde. Ya da hizmet almamıştır. Hizmet alan biri bunları söylerse gerçekten ayıp. Yazdıklarına gelince;
Netinternet ile ~8,5 aydır çalışıyorum. Hiç bir keyfi kesinti olmadı. Sadece DC'nin network çalışmalarında ufak kesintiler oldu ki Osman Bey sağolsun kendi hizmet verdikleri sunucuları hemen açtırdı. Ayrıca emin olun benim sorunumla hala ilgileniliyorsa -ki hiç bir aksama olmadı.- herkes ile ilgilenilir. Hız için hiç bir şey demiyorum, denemeden kimse bilemez. VPS'imden 4mbit bağlantıda full hız dosya çekebiliyorum. Sunucu zaten paylaşımsız ayrıca. Para gelmedi diye 1 gün içinde makinam hiç kapanmadı daha. Gerçi son düzenlemelerinde artık kapanacağını belirttiler ama uygulanıyor mu bilemem? -ki aslolan da budur. Telefondan destek alınmıyorsa -olabilir, yoğunluk vs.- ticket sistemi kurulmuş. Kullansın da görsün 1 hafta mı 1 saat mi.

Ben tabii ki NetInternet'in avukatı değilim ama haksızlığa gelemem. Zaten kendini kanıtlamış bir firma, benim veya başkasının burada onları desteklemesi gerekmez ama yine de en azından müşterilerinden biri veya bir kaçı konuya açıklık getirsin isterim. Çok uzun oldu ama, çok fazla sıkmışlar cevabı da uzun olmalı onlara...