Merhaba arkadaşlar.
Eskiden kafama takmadığım bazı konuşmalar olurdu insanların bizim hakkımızda söylediği asılsız şeyler bilirsiniz karalama ve kötülemeye yönelik bunları genelde halka açık forumlar yerine direk olarak bizden yeni hizmet alacak yada bizden hizmet almış kişilere Messenger ve benzeri yollardan söylerlerdi bunların bazılarını biliyorum genelde hakkımızda söylenen çirkin şeyler;
Haftada 4 gün açık sa 2 gün kapalı
Yeni hizmet aldığınızda 1-2 ay sizinle ilgilenirler sonra ilgilenmezler
Download hızı upload hızı 100kbps yi geçmez
1gün ödeme yapılmadığında sorgusuz sualsiz makineniz kapatılır
Telefonlara cevap vermezler destek alamazsınız
Ticket yazarsınız 1 hafta sonra cevap gelir
Ve benzeri..
Bunların tamamını sürekli olarak müşterilerimden biri söyle dedi, bir başkası şunu söyledi sizin hakkınızda doğrumudur yada böyle bir şeyi gerçekten yaptınız mı tarzında sürekli sorular sorulması karşısında insanların rant elde etmek adına salladıkları bu yalanlar karşısında sinirimin bozulması ile beraber buraya bu konuyu yazıyorum Netinternet’in ticari bir temsilcisi olarak değil Osman olarak yazıyorum çünkü insanların Netinternet ile değil benimle bir alıp veremediği olmalı bunlar çok çirkin şeyler lütfen arkadan atıp tutmak yerine direk söyleyin biz kime karşı bir tavır almışız veya kime karışmışız? En son da veri merkezine Netinternet 212 li ip veriyor tüm sunucuları oraya taşıyacaklarmış demişler güldüm sadece hayatımda N.I.S Bilişim dışında 1 tek türk dc ile çalıştım oda Netinternet in dışında kişisel olarak efesnet ile tüm bunları düşününce birilerinin bizimle bir alıp veremediği olduğunu düşünüyorum ve bu sorunu çözmek istiyorum bizimle ne alıp veremediğiniz var?