DarkRhyme adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
şimdi bi örnek verirdim ama reklama girer etik olmaz ayıp olur vs vs. genel bir forum ve illegal içerik var yıllardır. yasak ama yayınlanınca görülmeyenler kalıyor. bizim 5 ay önce acılan bir konumuz yüzünden domainimiz banlanıyor ama onların 5 yıldır siteleri acık ve 2-3 yıldır bu tarz konular olmasına rahmen hala google reklamları var

bu adalet mi?
Bende bunu kastetmiştim, gerçekten hayal kırıklığı.
Sakın kimse ortada 100% eşitlikten söz etmesin ben bizzat tanık oldum bu olaylara. Google kesinlikle haksız demiyorum ama eşitlik yok ortada. Gözlerinden kaçıyorsa, google in sorunu, birini banlayıp digerini banlamazsa aynı içerik ve problem oldugu halde, böyle isyan edilir.

kahramanfth adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Konu: 463,925, Mesaj : 2,921,626, Üye : 277,594
hala google reklamları kullanıyor
böyle bir genel forum nasıl banlanmadıysa bizlerde banlanmayabiliriz yeterki kontrol elimizde olsun
Bir arkadaş daha vermiş aynı örneği, bahsettiğiniz forum siteleri Türkçe siteler mi bir, ikincisi şu ana kadar banlanmadıgı hiçbir zaman banlanmayacağı anlamına da gelmiyor.

Forum sitelerine, her üye anlık mesaj yazabildiğinden, google eşit bir denetim yapsa, çok da kolay bir siteyi banlatabilirsiniz, girip bir konu açın reklamlara tıklayın destek için diye yönetimin gözünden kaçsın yada forumda kendi imzanıza bile yazın yönetimin gözünden kaçsın banlanma durumu olabilir.

Bence forum sitelerinde, verdiğiniz örnekler içinde direk hit ve istatistiklere yönelik olması çok daha saçma olmuş. Çünkü 2 milyon mesajlı forum sitesi ayda 1000 dolar kazanırken, 20k hitli, 500 bin mesaja sahip forum sitesi 2000 dolar kazanabiliyor. Miktar arttıkça da banlanma riski ve deneyim sıkılaşıyor .

Sabri adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Forumda takılan adsense editörleri var kıl oldukları kişilerin hesaplarını uçuruyorlar eş dost kolluyorlar. Adımdan ne kadar eminsem bundanda o kadar eminim nerden biliyosun demeyin biliyorum. İçerde kalan bikaç K.$ paramda haram olsun.
Düşünmüyor değilim, bu foruma takılan birkaç arkadasımla birlikte bizim de hesaplarımız durduruldu, sadece 1 başlık yüzünden. ( Üstelik banlanmadan 1 hafta önce, adsense editörü kontrol etmişti ve siteniz program politikalarımıza uygun demişti )