Arkadaşlar Satısı Iptal Edıyorum Artık Forumda Satmayacagım Almak İsteyen Sitemden Ulaşsın Bana Lütfen. Ben Kimsenin Şerefsizliğini Çirkfeliğini Çekemem Benım Bogazımdan Bugune Kadar 2 Kurus Haram Para Gecmedı Alnımın Terıyle Kazandım Ne Kazandıysam Böyle Serefsizlerle Muhattap Olmak İstemıyorum..
L & D Emlak Scripti V.1.0 Sadece 50 YTL.! - Webmaster Forumu
Satısını Forumlarda Yapmamaya Karar Verdım Sevevı Ise Yukarıdakı Lınkte.
Ben Bugune Kadar Kıme Saygısızlık Etmısım Kımın Tavuguna Kışt Demişim Ayıp Insana Camur Atmak Kolay Ama O Camuru Temizlemek Camur Atmaktan Daha Zordur...
İnsan Affettiği Zaman Affeder Ama Neyi Affetiğini Unutmaz Ve Insanda Kalıcı Olur.
Sözu Sizlere bırakıyorum Ben Sımdı Bu Isımı Bırakayım Bunlardan Kurtulmak Icın?
Makale Scriptimi Cıkardım Camur Atan Atana Msn e Gelıp Satısdan Cek Dıyen Dıyene Emlak Scriptini Çıkardım Sırf Onların Inadına Bu Seferde Emlak Scriptini Satıstan Cek Dıye Tehdıtler Yagdı Camurlar Atıldı Benım Itıbarım Sizin Ayaklarınız Altına Alınacak Kadar Sızın Dılınızden Cıkacak Kelımelerın Altında Ezılecek Kadar Degersız Değil ( Sözüm Sizlere Değil Tabi Arkadaşlar Onlar Kendilerini Biliyor.! )
Ne Yapmalıyım Şimdi Ben?
Söz Sizde Ne Yapmam Lazım Beddualarımı Eksık Etmeyecegım O Kısılerden Tabıkı Ama Sizlerin Basınada Gelmiştir Muhtemelen Ortaya Bırsey Cıkardıgın Zaman Takdır Eden Arkadaslarımızın Yanı Sıra Böyle Camur Atanlarda Mevcut Oluyor.
Ne Yapmam Lazım Peki?
Haklımıyım Haksızmıyım?
Bunu Burada Belirtmemin Sebebi Kimse Demesınkı Iyınette Yazmısta Burada Yazmamıs Herhalde Orada Camur Atıldı Buraya Yazmadıgına Göre Var Bu İşte Bır Is Dıye Dusunulmesın Dıye Buradada Yazıyorum.
Ben Tek Bırsey Dıyorum Gercekten Bızım Insanlarımızda Bu Kafa Oldugu Surece 2 Adım Gerı 1 Adım Ilerı Devam Ederız Böyle.
Allah'a Havale Ediyorum Böyle Cinsleri.
Söz Sizde.
Saygılarımla.
Burak Altunok.