r10 Bütün Herkese... Öncelikle arkadaşlar hepinize selamlarımı sunuyorum gördüğüm göreceğim en iyi platformlardan birisi gerçek kaliteyi burada buldum diyebilirim..

Sizlerden Bir ricam olacak.. Şuanki ülkemizin bulunduğu nokta itibari ile gerilimli günler yaşamaktayız.. Sizlerden bir ricam olacak bazı arkadaşların sitelerini geziyorum herkes bu gerilimli hava ile ilgili yazılar yazıyorlar bende dahil olmak üzere yazılar yazıyoruz hepimiz fakat nereye kadar böyle devam edeceğiz... Bizler webmasterler site sahipleri bizler binlerce üyeye sahibiz yazdığımız , yazacağımız , en önemliside forumlarımızda yada sitelerdeki yazıların dikkatle takip edilip gerilim yapılmamasını öneriyorum.

Bu ülke bizim bizler farklılıklarımız ile zenginleşmiş kültürlerimiz ve dinlerimiz ve yaşayış tarzlarımızla farklılıkların bir arada yaşanabileceğini göstermiş büyük bir TÜRK toplumuyuz bizler.. Kürdüyle ,Lazıyla,Çerkeziyle, Alevisiyle , Sunnisiyle, Herşeyiyle bir TÜRK toplumuyuz biz Türküz .. Türk Doğduk Türk Öleceğiz..

Öyle ise neden bu gerilimler neden bu çekişmeler Türkiyeyi bir noktaya çekmek isteyenler istediklerini bu sefer alamayacaklar hepimiz aklı olan fikri hür olan bireyleriz .. Bizler Herşeyimizle bir olursak güç olursak bizi kimse yıkamaz. Yıkmayada cesaret edemez..

Sizlerden Önemle rica ediyorum herşeyi kontrol edemeyebiliriz .. '' Kontrolsüz güç güç değildir'' Bizlerde gücümüzü gösterelim Kurtuluş Savaşlarında , Çanakkalede Nasıl gücümüzü gösterdiysek tekrar gösterelim .. Bu sefer düşman sinsi güçler onlarıda görüyoruz çaresiz değiliz.. Bizler Yanan bu ateşe yakılan ateşe benzinle gitmeyelim bir tenekede biz dökmeyelim alevlendirmeyelim ve herkesi sukünete davet ediyorum.. Şimdi sizlerden tek isteğim sitelerinizde yayınladığınız yazılarınıza son vermeniz.. Yapılan forumlardaki tartışmaları kesmeniz kutuplaşmaları önlemeniz. Bunları bizler yapmaz isek kimsenin yapacak halide yoktur. Sizlerden tekrar tekrar rica ediyorum lütfen gerilime son verelim..

Hiç birşey yapamıyorsanız bekleyiniz en güzeli budur.. Bizler daha fazla germeyelim ve sakin olalım suyun durulmasını bekleyelim suyun bulandırılmasını isteyenler yok değil..

Lütfen bu yazı hakkında yada bu konu ile ilgili gerilim yapmamanız salim bir şekilde düşünmeye davet ediyorum herkesi !!!

Saygılarımla