Evet, tam olarak aradığım şey budur. Fakat kuramadım

Şöyle ki;
- JFTP::store: Bad response
- Uyarı! - Dosya taşıma başarısız
- JFTP::mkdir: Bad response
- Unable to create destination
Hatalarını aldım. Sanırım dosya izinleriyle alakalı hatalar. İşin kötü yanı, firmanın host satın aldığı yerin kullandığı panel
Entrenix Basic Edition diye saçma basit bir panel. Baya bir kurcaladım fakat bulamadım ayarları. bunu manuel olarak kurabilmemiz münkün müdür?
Bu hatanın olası sebepleri:
1. Safe Mode açık
2. Dosya Sahipliklerinde sorun var
3. Dosya izinlerinde sorun var
Joomla! uyumlu bir sunucuda dosya sahiplikleri ya da dosya-dizin izinleri hiç bir zaman sorun çıkarmaz. Normal durumda kurulum ile beraber dizinler chmod 755 ve dosyalar chmod 644 konumunu alır, asla bir işlem yapmanız için chmod ayarlarını değiştirmeniz gerekmez. 644 olan dosyalra dahi yönetim merkezinizden müdahale edebilirsiniz. Sorununuz sunucu tarafından size atanan genel izinlerle alakalı (sahiplik ya da yetki seviyeleri)
Yapmanız gerekenler:
1. FTP Layer aktive edin. Bunun için Genel Yapılandırma altında (yönetim merkezinden ya da doğrudan configuration.php dosyasından yapılabilir) ftp dizini, kullanıcısı ve parolasını girin. Eğer bu düzenlemeyi configuration.php dosyasından yapacaksanız ftp layer aktive için 1 vermeyi unutmayın. Kaydedin. FTP dizini için /public_html/varsaaltdizin şeklinde yazmanız yeterlidir.
2. Suncu yönetiminden diğer urumlar ile ilgili düzeltme isteyin.
Muhtemelen 1. adımı yaptığınızda sorun çözülecek.