snackers adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
şimdi olay varki, insanlar babasının firması üzerinden hostculuk yapıyor, babasının, amcasının ofisinde bir yer, faturaları, kdv'leri, kurumlar vergisini, stopajı kaptır gitsin babaya yapıyorlar. Yer sağlayıcı olarak bir çok başvuruda eş'in dostun firması üzerinden yapılmış..
Bir çok firma fatura kesmiyor, ah maliye ah, bir inceleme yapsanda kaptırsan cezayı şu faturasızlara, ülkemi seviyorum, vergimi ödüyorum yapıyoruz yakında ödül alırız
Öncelikle belirtmek isterimki faaliyet belgesi için firma olmanız şart değil. 2 gün önce reseller sahibi bir şahıs ( şahıs firması falan değil ) faaliyet belgesinin onaylandığını belirtti. O zaman anlaşıldıki firma olmak şart değilmiş.

Fatura olayına gelince biz müşterilerimize fatura kesiyoruz istemeseler bile. Ama müşteri faturanın gönderilmesini kesinlikle istemiyor. Israr ettiğimiz halde. Burda suç bizde mi? Ayrıca kimisi de fatura istemiyor biz zorla kesiyoruz yine de.

Babası falan olaylarına gelirsek kusura bakmayın ama katıldığınız o Compex fuarına hostingden sunucudan kazanılan parayla girmeniz zor.
Burada esas sizin olay babasının firması babasının parası, mirası gibi duruyor.

Sadece siz vergi ödemiyorsunuz. Vergi ödülü alma sırası size gelene kadar çok kişi var önünüzde.

Birilerine karşı ithamda bulunurken nereye gideceğini düşünün.

Sizin ve şirketinizin gözümde çok ayrı bir yer vardı. Ama bu laflarınızla hayal kırıklığına uğrattınız beni.

Saygılar.