şimdi olay varki, insanlar babasının firması üzerinden hostculuk yapıyor, babasının, amcasının ofisinde bir yer, faturaları, kdv'leri, kurumlar vergisini, stopajı kaptır gitsin babaya yapıyorlar. Yer sağlayıcı olarak bir çok başvuruda eş'in dostun firması üzerinden yapılmış..
Bir çok firma fatura kesmiyor, ah maliye ah, bir inceleme yapsanda kaptırsan cezayı şu faturasızlara, ülkemi seviyorum, vergimi ödüyorum yapıyoruz yakında ödül alırız
O zaman sikayet et maliyeye buraya gelip en kralı en iyisi biziz diye işini iyi yapanlara laf atma.
Vergisini ödeyerek bu işi yapmak tabiki en guzel ve dogrusu olanı ama millet senin gibi dedenden babandan kalan mirasla yada parayla dukkan acmıyor bu işlere girmiyor.Lafı konusurken nereye gittiğini bilerek konusmak gerek.
Sen zaten varmı bizim gibi hassas firma diyerek kendini nasıl begendigin kendinden baska diger firmaları nasıl gordugun ortada.
En iyi kimin oldugunun son sözünü müşteriler söleyecektir.Ne sana ne bana ne bu konuda laf sölemek yakışmaz.Tabi herkes kendine yakısanı yapıyor senin yaptıgın gibi..