VazgectimSenden adlı üyeden alıntı:
E şikayet eden müşterisi gerçekten şu an için yok..
Ben merak ettim ve HostingYardım a yazanlardan "YanaDa" nick li kişi ile irtibata geçtim.

İlk başta böyle görünüyor ama o kişiyle konuştuktan sonra anladım ki, herşey göründüğü gibi değil "bilmediğimiz şeyler var".

ben bu konu hakkında bir şey bilmiyorum o yüzden fazla konuşmayı yorum yapamayı kendime uygun görmüyorum. Ama bakın bilmediğimiz şeyler var. O yüzden sadece bilenler konuşsun diyorum ben.

mesela forumlara konu açıp "surkent bana böyle yaptı" diyenleri surkent yetkilisi arayıp "firmam hakkında forumlarda yazı yazmaktan dolayı seni avukatıma şikayet ediyorum bundan sonra avukatım ile konuş" vs. gibi tehdit ediyormuş. ve hatta ben bir tarihde hostbul.net yorumlarında okumuştum (yanlışım varsa düzeltin) Bir kişi parasını geri istemiş o kişiye parası iade edilmemiş, kişide hostbul.net e yorum yazmıştı. Paramı iade etmiyorlar diye. Ve o konunun altına firma yetkilisi "hostbul.net adminine mail at bu yorumu silsin silinmezse yollamam paranı" gibisiden bir mesaj yazmıştı.

Bilmiyorum siz ne düşünüyorsunuz ama bu bence bir firma yetkilisinin en azından aklı başında bir insanın yapacağı bir davranış değil. Ben dediğim gibi bilmiyorum o yüzden konuşmam doğru olmaz ama biraz forumlarda arattım bu surkenti konuşma tarzı yaptığı işler vs. bence bu kişi 17-18 yaşlarında gibi...

(Yanlışlarım varsa lütfen düzeltin)