bazı arkadaşlar 3-4 harfli domain olayı ile anlamlı ve jenerik domain olayını karıştırmaya başlamışlar.

3-4 karekter herzaman iyi paraya satılır hele 3 karekter domain ama siz kalkıpta eticaret . com bir siteyi ne alaka ile bunlarla karşılaştırıyorsunuz. Biri anlam değeri olan sitedir diğeri kısa olan sitedir. ilk olarak bunları ayırın arkadaşlar. alituncer . com salladım bunu buda kişiye göre anlamlı bir domaidir ama kalkıpta bu gibi şeyleri yok eticaret vs gibi şeyleri hele hele 3 karakter domainlerle asla karşılaştırmayın. sonuçta ezik olan siz olursunuz. eğer karşılaştırmayı düşünüyorsanız girin abc.com ile ticaret.comu satmaya kalkın da görün bakalım ne olacak acaba. 200 den fazla ülkeden oluşan bir dünyada yaşamaktayız arkadaşlar. kendi dar alanınıza girip boşuna tartışmayın bence.

hemen eklemek istiyorum. elind 4 harf domain olupta bazı arkadaşlar gibi bunlar saçma diyenler madem öyle reg fiyatlarınızı vermeye hazırım. saçma bir domaini elinizde tutmayın. bu teklifim böyle düşünüpte elinde 4 harf olanlar içindir.

kimi kırdım yada üzdüysem kusuruma bakmasın. biraz geniş çaplı düşünmek gerek arkadaşlar. dar alanda kalmayalım...

DipNot: Bence konu daha fazla uzamadan bir mod arkadaş bunu kapatsa daha iyi olacak gibime geliyor. Karar tabii ki modların...