Zaten yazilarimda sadece "sirketlesmesini tamamlamamis" lar olarak nitelendirdim sahtekar yada dolandirici demedim ve sadece sunu soyledim madem bu isten para kazanma amacli birseyler yapmaktasiniz gidin bari verginizi verin bi iletisim ofisi kurun en azindan, evden kafeden yaparak maliyeti sadece makine veya hat kirasina indirgeyip ucuz ucuz satip piyasayi bulandirmasin insanlar diye soyluyorum. Tabiki kimse bu isten aninda sirketlesemez kazandiklariyla birseyler yapmasi gerekir yada kenarda kosede yada ailesinin yardimiyla sirketlesmesini saglayabilir ki bu isi ileride ekmek yiyecegi bir is olarak gorebiliyor ise. Ilerde sirketlesmeyecekse hic baslamasin piyasayi bulandirmasın.

Ayrica 01.09.2005 tarihinden itibaren Smyrna Internet Hizmetleri adi altinda Izmir/Cankaya'da calismaya basladik ki bu tarihten once de herhangi bir sirkete yada reklam yoluyla ulastigimiz sahislara host satmisligimiz yok es dost cevre vasitasiyla hosting sattik ki basladigimiz tarihten beri bu olayi isimiz olarak görmekteydik. Bu ay sonu 1. senemiz dolacak. ve ben bu yazıları yazmaya yeni başladım.

Yanlış bir şey söylediğimi sanmıyorum söylediğim açık ve net. Birşeyler kazanıyorsa insanlar gitsin vergisini versin kaliteyi ve piyasayı düşürmesin. Sadece söylemek istediğim bu ayrıca firmalaşmamış şahısları da kötülemedik cunku benimde tanıdığım bir çok kaliteli insan var bu işi şirket harici yapan ki bizde zamanında yaptık daha once de belirttim. Artık standarda kavuşalım.