Ni-Osman adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Fazla Messenger kullanmam müşterilerimin destek taleplerini cevaplamak için dünya rekoru kırmak adına geçen Messenger de sanırım aynı arkadaş ile görüştük bir sunucu kiralayacağını söylemişti fiyat verdim sonra “İndirim yapabilir misiniz” demişti bende “ne yazıkki bazı kurallarımız var benzer konumdaki müşterilerimiz arasında ayrım göstermeyen ücretlerle hizmet veriyoruz o nedenle biz indirim yapamayız” demiştim ve bana kalkıp şu cevabı verdi “tamam bizde sizinle çalışmaya can atmıyoruz”
Sabahtan beri aralıksız çalışıyorum öldüm bittim bu konu iyi güldürdü beni teşekkürler valla
Bu arada hızlı olması bakımından Netdirekt dışında bir başka yer sanırım yok (diğer almanya datacenterleri nedense bir garip pingliyor 1 saat içinde değişebiliyor ms süreleri)
Neden güldünüz pek anlıyamadım ama sizle sanırım bir kaç yıl öncesinden bir reseller için anlaşmıştık ve daha sonra bir kere bile konuştuğumuzu hatırlamıyorum

Ufukgedik arkadaşlada msn'de konuşmuştuk ama hiç böyle bir iş yapmadıklarını o yüzden server'ın yetip yetmeyeceğini bilmediğini söylediğinden kalkışmamıştım bu işe ( win server masraflarıyla yüksek maliyeti oluyordu ve sunucunun paranın boşa gitme ihtimali olduğundan soğmuştum bu fikre )

Dedicated Servers - CalPOP Data Center for Dedicated Server Hosting 10 mbit ve 3.3 tb bant veriyor bu yeterli değil ne yazıkki

Managed Dedicated Servers, Network and Colocation Services at RapidSwitch önermişsiniz son olarak bu dikkatimi çekti fiyatlar çok iyi ve aradığım tarzda ama ilk yazdığım gibi hız çok önemli benim için ( yogunlukta videoların çok yavaş yüklenmesi server'ı kullanamama sebebim olur )
Ama bura ile çalıştıysanız ve önerirseniz alabilirim performans/fiyat bakımından iyi duruyor

Bu arada yazdıklarım yanlış anlaşılmasın tüm önerilere bakış açımı yazmaya çalıştım her türlü yeni fikre açığım 1 kaç günüm daha var karar vermek için

Son olarak bütcem 50-150 dolar arası diyebilirim kaliteye göre

Edit: @Ufuk Gedik biraz araştırma yaptım sanırım önceden rapidswitch'den satış yapmışsın önerebilirmisin ve hala satış yapıyormusun bir bayilikten almak isterim devam ediyorsa satışların