süpersiniz yaa

çok süper öneriler gelmiş özellikle
Alıntı
Serialmı Aramıştınız aa bizdede tam o vardı ne tesadüf | SerialHouse.com
çok hoşuma gitti
Alıntı
öncelikle copy paste yapma alışkanlığını bırakırsan kendin olursan yerini bilirsen, Kendi çabalarınla yapabilirsen, hitlerinin artacağına inanırım.
Benim footer i komple kopyalayıp sitene yapıştırıyosun bide gelip burda sorduğun soruya bak
dostum footer kısmı herkezin standart kullandığı bişi yani orda serial yazmaz dosya yazar yada mp3 yazar birçok sitede olan bişi sadece senin sitende bulunan birşey değil serial kısmına gelince kimsenin otorup serial üretmek gibi bir kabiliyeti yok footer dada yazdığı gibi internetten derleyip ekliyorum siteye sende öle yapıyosun tabi ben senin siteden bi ara toplu serial aldım siteme ekledim bunu sende bana mail yoluyla farkettiğini bildirdin bende ogünden sonra birdaha senin siteden bişi kopyalamadım sende farkındasın geçmişte kopyaladıklarım için bi özür diliyorum
senin siten gerçekten tanınmış güzel hit alan bir site bu konuda seni tebrik ediyorum doğal olarak bu tür site açıcak kişiler ilk senin sitenden esinleniyor bende öyle yaptım çünkü ama şuan seni rahatsız edicek bir kopyalama gibi birşey yapmıyorum bilgin olsun.ayrıca eklemeye göre sırala kısmını kaldır bence

ben ordan almıştım serialleri.
tüm öneriler için teşekkürler önerileri bir harmanlıyayım bakalım ne çıkcak ortaya