Domain : Siirhayat.com
Domain reg : isimtescil (18,01,2009)
Ban,sandbox vs : yok
Google index : 2k
Seo çalışmaları : Aşk şiirleri kelimesinde ilk sayfa 3. sıra
Dini şiirler
Çanakkale şiirleri
23 Nisan şiirleri
Asker Şiirleri vb çoğunda ilk sayfada
Link değişim çalışmaları : Onlarca yüksek prli bloglarda backlinki vardır
Donanimhaber,r10 vesaire tarzı çoğu ünlü bloglarda 10binlerce postu olan hesapların imzalarında backlinki vardır
R10 link değişim bölümünde binlerce site ile çapraz link değişimi yapılmıştır.
Kullanılan script ve telif hakkı vesaire : Wordpress kuruludur , blue sense adsense ready teması kullanılmıştır
İçerik bilgisi : 1527 adet şiir mevcuttur hepsi el ile eklenmiştir , domain karşılığı şiir eklettirme işlemleride yaptım ama çoğu kendi tarafımdan seçilerek eklenmiş şiirlerdir
Ziyaretçi bilgisi : Şuan günlük 1.3k civarı hit geliyor çanakkale şehitleri günü 5,5k hit çekmiştir aynısını 23 nisan günündede bekliyorum
Trafik kaynağı : %100 Arama motorları
Kazancı : şu ana kadar hep hitlenmesi için çalıştım daha yeni reklamstore reklamları yerleştirdim günlük 1ytl civarı kazandırıyor ama bazen düşüde oluyor çünkü reklamstorenin reklamları içerikle ilgili değil ve hep aynı reklamlar adsense kullanıldığında reklamstoreye bile günde 20-30 tık alıyorsam ben adsensede buton ve normal reklamları düşündüğümde en az 50-60 civarı bir tık sayısı düşünüyorum , kendi adsense hesabım olmadığı için hiç adsense kullanmadım.ayrıca aşk testi tarzı reklamlarda iş götürebilir çünkü hitler hep aşk şiirleri kelimesinden geliyor
Satma sebebim ve eklemek istediğim yorumlar : 2 aydır bu site üzerinde yoğunlaştım çok emekler verdim , hep hitlensin de reklamlarımı yerleştirip birşeyler kazanırım diye , ama çok büyük bir maddi krize girdim ticari olarak iflas noktasındayım paraya ihtiyacım var ve satmak zorundayım.özellikle ben bir sonraki pr değişiminde bu sitenin yüksek bir pr değerine kavuşacaını sanıyorum çünkü gerçekten çok yoğun bir backlink potansiyelini yakaladım.İstediğim fiyata gelince bu kadar emeğin karşılıksız kalmasından ve emeğimin karşılığını alamadan satmakdan korktuğum için açık arttırma usulü satmak istemiyorum , bu sitenin ederi ne olur onuda bilmiyorum bu konularda pek fazla bir bilgim yok

R10 yöneticilerin affına sığınarak sitenin fiyatı hakkı neyse onu istiyorum diyorum r10 zerinden bir çok alışverişim var bakmayın repimin kırmızı olduğunasaçma sapan konulara yedik - leri itraderımdan bakabilirsiniz

Evet arkadaşlar tekliflerinizi bekliyorum

Kolay gelsin herkeze